ORGANISATIE

United Construction Fairs

Vabotech wordt georganiseerd door United Construction Fairs uit Ede. Vabotech is een vakbeurs, waar bouw, installatie, elektrotechniek en digitalisering samenkomen voor productinnovaties, bouwmaterieel, bouw- en installatiemateriaal en gereedschap, maar ook voor bedrijfskleding en bestelwagens. De uitvoerende bouw en techniek staat centraal, Vabotech is er voor de mensen die het maken in de gebouwde omgeving, voor zowel directie als management en medewerkers.

Patrick Schilte

Event Director

De bouw en installatiesector komt steeds meer bij elkaar. De vakbeurzen worden nog steeds per doelgroep georganiseerd. “Waarom komen de uitvoerende bouw en installatie niet in één vakbeurs samen?” Dat heb ik vaak gehoord, maar het is er nog niet, mede daarom starten we met Vabotech.

Ik heb jarenlange ervaring in de sector, eerst vele jaren werkzaam geweest voor een bekende marktleidende uitgeverij met bouwmedia en techniek vakbladen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als (beurs)manager voor landelijke vakbeurzen in bouw en installatiesector. Mijn missie is dat mensen die werkzaam zijn in bouw en techniek trots zijn op hun werk. Dat ze ambassadeurs zijn om andere mensen enthousiast te maken om in onze sector te gaan werken. Ik geloof ook dat in een steeds meer digitaal tijdperk vraag en aanbod nog altijd het beste tot stand komt tussen mensen. Met elkaar zaken doen en trots zijn op ons vakgebied: Daar staat Vabotech dan ook voor.

Robbin Kaldenbach

Sales Manager

Ik verbind graag partijen, faciliteer waar nodig. Verbinden is dan ook in mijn ogen een belangrijk onderdeel van Vabotech, naast de kansen op handel of het opdoen van kennis. Als ik mezelf omschrijf, ben ik iemand die denkt in creatieve oplossingen en innovatief is. Dat zet ik ook graag in voor onze exposanten. Wat mij aantrekt in de gebouwde omgeving is dat je een project nooit geheel alleen kan ontwikkelen. Hiervoor zijn meerdere disciplines nodig of om het in sport termen te duiden; een team. In de bouw bestaat dit team steeds meer uit bouwers, installateurs en elektrotechnici. Met het team in het achterhoofd en kijkend naar de bouw & installatie sector zijn deze onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Samen maken ze van het gebouw de gewenste woon- en/of werkomgeving. Daarom geloof ik ook in Vabotech, omdat hier iedereen echt samen komt.

Ik heb de afgelopen periode als accountmanager voor bouw- en installatie vakbeurzen gewerkt en ben enthousiast geworden over de sector zelf. Ik zie met Vabotech vele kansen om bedrijven te helpen met het halen van hun marketing- en verkoop doelstellingen.

Vabotech 

Beurs voor bouw, techniek en digitalisering

Vabotech is een uniek evenement, zowel qua het bijeenbrengen van de verschillende groepen in de bouw als qua onderwerpen. Het brengt namelijk de drie hoofdsegmenten samen: bouw, installatie en elektrotechniek. Dit betekent dat niet alleen de fysieke aspecten van de bouw te zien zijn, zoals machines en materialen, maar er is zeer zeker ook volop aandacht voor de wijze waarop gebouwd wordt.