BEZOEKEN

Praktische informatie Vabotech 

Onder andere bouwmaterieel, bouwmaterialen, gereedschappen, airco’s, warmtepompen, kozijnen, softwarebedrijven en bestelwagens vullen de beursvloer op Vabotech. De beurs wordt gehouden in RAI Amsterdam. De beurs brengt alle segmenten in de uitvoerende bouw en techniek samen. Het idee achter de vakbeurs is dat de verschillende partijen niet meer los van elkaar kunnen werken, maar meer moeten samenwerken. Bouw en techniek (W + E) komen elkaar steeds vaker tegen tijdens het bouwproces. Ze moeten meer en meer samen dingen oplossen. Vabotech laat diverse innovaties zien en biedt een leerzaam programma.

Registreren

Producten en diensten voor de bouw

Vabotech is een uniek evenement, zowel qua het bijeenbrengen van de verschillende groepen in de bouw als qua onderwerpen. Het brengt namelijk de drie hoofdsegmenten samen: bouw, installatie en elektrotechniek. Dit betekent dat niet alleen de fysieke aspecten van de bouw te zien zijn, zoals machines en materialen, maar er is zeer zeker ook volop aandacht voor de wijze waarop gebouwd wordt.

Locatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam Convention Centre is gelegen, slechts 5 minuten van het stadscentrum en 8 minuten van de internationale luchthaven Schiphol; het heeft zijn eigen trein- en metrostations en een tramhalte voor de deur. Bovendien zijn alle culturele attracties en uitgaansgelegenheden van Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Direct naast de ringweg A10 is RAI Amsterdam ook met de auto goed bereikbaar. De RAI beschikt daarnaast over 6.250 parkeerplaatsen en een eigen haven vormt een directe verbinding met het historische grachtenstelsel van de hoofdstad.

Vabotech 

Beurs voor bouw, techniek en digitalisering

Vabotech wordt georganiseerd door United Construction Fairs uit Ede. Vabotech is een vakbeurs waar bouw, w-installatie, elektrotechniek en digitalisering samenkomen voor productinnovaties, bouwmaterieel, bouw- en installatiemateriaal en gereedschappen, maar ook voor bedrijfskleding en bedrijfswagens. Bouw en techniek staan centraal, Vabotech is er voor de mensen die het maken in de gebouwde omgeving, niet alleen voor management, ook voor medewerkers en zelfstandige professionals.