DEELNEMEN

Vabotech

Fysiek contact met uw eindgebruikers, leads winnen voor nieuwe klanten, directe feedback op uw product of dienst, uw bestaande relaties in de watten leggen; enkele voorbeelden wat er op Vabotech allemaal kan. Voor (toe)leveranciers aan de bouw en technieksector alle reden om deel te nemen. Kom met uw innovaties naar Vabotech en laat zien dat u de afgelopen tijd niet heeft stilgezeten. Laat uw innovatieve producten testen waar u bij staat en ontvang meteen feedback. U maakt tijdens Vabotech fans van uw product.

In hal 1 (zie foto Europahal RAI Amsterdam) heeft Vabotech meerdere segmenten aan innovaties, producten en diensten. De bezoekers krijgen een breed aanbod van toeleveranciers van producten die ze veelal dagelijks gebruiken. Al deze segmenten bij elkaar maken Vabotech uniek in Nederland en maakt het een bezoek of deelname dubbel en dwars waard. Binnen de verschillende segmenten zullen we naast aanbod ook kennispleinen met workshops en demonstraties inrichten. Zo komt er een veilig werken plein, een afbouwkennisplein en een klus met kennis plein. Samen met de terrassen met vertier belooft Vabotech een fantastisch evenement te worden.

Op Vabotech zal er in een speciaal ingerichte hal (hal 2) uitgebreid aandacht zijn voor digitalisering van de bouw en techniekbranche. Zo is er aandacht voor bedrijfssoftware en alles wat met data, scannen, modelleren, renderen, offreren, VR en plannen te maken heeft.  Er liggen veel kansen om de productiviteit in de sector door middel van digitalisering en standaardisering te verbeteren. De adoptie van tools en digitale werkwijzen zorgt ervoor dat de bouw sneller en efficiënter gaat werken. We zien dat bouwbedrijven weloverwogen willen investeren in IT en dat nu ook het MKB digitalisering op de agenda zet. Samenwerken met meerdere partijen krijgt daarbij steeds meer aandacht. Niets voor niets is het centrale thema van Vabotech ‘Samenwerken zonder grenzen’.

Wij verwelkomen jouw producten of diensten graag op Vabotech in RAI Amsterdam!

Om mee te doen

Ter informatie staan hieronder enkele voorbeelden van expertisegebieden die relevant zijn voor de beurs:

  • Bouwgereedschap

  • Bouwmaterialen

  • Bouwmaterieel

  • Werkkleding

  • Bedrijfswagens & bedrijfswageninrichting

  • Gips, verf, hout, beton, glas, tegels

  • Digitalisering van de bouw

  • W-installatie

  • Elektrotechniek

  • Hang- en sluitwerk

Uw product of dienst mag niet ontbreken op Vabotech. Fysiek in gesprek met uw klanten of prospects, leads winnen en directe feedback van bezoekers; dat kan allemaal op Vabotech. Neem contact met ons op en reserveer uw plek!

Tijdens het evenement willen we iedereen verwelkomen die een warm hart draagt heeft voor de bouw en techniek. Vabotech is geschikt voor alle professionals die actief zijn in de bouwsector. Van professionals tot directies: de hele doelgroep wordt op het gebied van procesoptimalisatie, productinnovaties en digitalisering geïnspireerd door zowel de verschillende (keynote) sprekers als de exposanten op de beursvloer.

Kort samengevat bezoeken deze groepen Vabotech:

Stukadoors Inspecteur Koudetechniek Sales managers
Schilders Monteur werktuigkundige installaties Slopers
Tegelzetters Monteur Koudetechniek Pijpfitters
Elektriciens Technisch tekenaar Cascobouwers
Loodgieters Werkvoorbereiders AutoCad-tekenaars
Zzp-ers Calculators Bestekschrijvers
Aannemers Inkopers Gevelmonteurs
Architecten Uitvoerders Steigerbouwers
Ingenieurs Timmerlieden Onderhoudsplanners
BIM-engineers Planners Voegers
Directeur/DGA Constructeurs Kitters
Installateurs Voormannen Heiers
Grondwerkers Lassers Rietdekkers
IT-managers Lead engineers Leidekkers
Monteurs elektrotechnische installaties Civieltechnisch medewerkers Betonstaalvlechters
Koeltechnici Straatmakers Glasslijpers
Onderhoudsmonteurs Metselaars Bodemdeskundigen
Servicemonteurs Opzichters Renoveerders
Tekenaars / ontwerpers Kraanmachinisten Plafond- en wandmonteurs
Aircomonteur Bouwkostendekundigen Houtskeletbouwers
Dakdekkers Glaszetters Bouwfysici
Isolatie specialisten

Neem contact op via r.kaldenbach@vabotech.nl om de brochure en tarieven te ontvangen.

Tijdens het evenement is het mogelijk gebruik te maken van het luxe standbouwpakket. Het pakket bestaat uit naamsvermelding op de frieslijst, tapijt, een tafel met drie stoelen en verlichting. Verder kan tegen een kleine meerprijs een gepersonaliseerde banner aan de voor- en achterzijde worden aangebracht. Het is ook mogelijk om de gehele achterwand te personaliseren (prijs op aanvraag). Heb je vragen of opmerkingen over de luxe standbouw, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon.

Dit jaar zijn er verschillende mogelijkheden om tijdens Vabotech gebruik te maken van een sponsorpakket.
Voor meer informatie over de sponsorpakketten, neem contact op via r.kaldenbach@vabotech.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, meer informatie over het programma en blijf op de hoogte.

Schrijf in